Hansen Raumgestaltung aus Brandenburg Berlin

Redesign of a kitchen-living room and bedroom, Falkensee

The customer wanted a spacious open-plan kitchen/living room and bedroom to be redesigned.
The existing antiques were to be harmoniously but excitingly combined with new, timelessly elegant furniture and accessories.
Another focus of the redesign was to create more storage space with customised furniture.

For the colour concept, a combination of warm grey and beige tones was chosen, which remain discreetly in the background and harmonise perfectly with the antiques.
The customer’s colourful original paintings served as colour accents.

The design of the two-row open-plan kitchen maximises the work surface and storage space.
This arrangement allows for separation from the dining area and use of the pull-outs from both sides.

A customised tall sideboard with large pull-out drawers and a hanging surface provides ample storage space for clothes and an additional storage area.
The sideboard in a warm shade of grey looks restrained and less bulky in the small room thanks to its height.
The bedside tables suspended from the ceiling frame the bed and leave floor space.

© 2023 Hansen Raumgestaltung