Hansen Raumgestaltung aus Brandenburg Berlin

New construction of a bathroom

A family in a single-family house needed a larger bathroom. As the old bathroom no longer met the requirements, the small master bedroom was to be converted into a bathroom. The waste water connections were already present in the room. A T-shaped arrangement of the walls to clearly demarcate the functional areas proved to be the most sensible layout. The centrepiece of the room is the modern double washbasin with the large illuminated mirror and mirror shelf. To the left of this is the level-access shower with illuminated shelf and bench. The large concrete-look tiles were laid throughout the shower area and have a minimalist and clean look. A separate room for the toilet was integrated on the right-hand side. The toilet roll holder and toilet brush are integrated into a built-in module in the wall to save space and create a tidy look in the bathroom.

© 2023 Hansen Raumgestaltung